У ДОМА ПРОФИЛ КОМПАНИЯТА ПРОДУКТИ СЪВЕТИ КОНТАКТ

Авторско право © 2016 Lemimed Ltd - Всички права запазени

LEMIMED
ЛЕКАРСТВЕНА ЕДРО
ДИСТРИБУТОР

До сега, LEMIMED Ltd притежава значително място в бизнеса, предвид факта, че тя се съсредоточава в най-добрия възможен настаняване на своите сътрудници, както по скорост и качество. По-конкретно, ние предлагаме:


Целта на нашата компания е да се разграничат от страна на хранилището на наркотици, в рамките на веригата на разпространение, от просто една пасивна ДОСТАВЧИК до Активен фактор на аптеката.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Достатъчен брой обучени Client Service ръководители са готови да поемат своите поръчки, отговори на вашите въпроси и решаване на всички въпроси, свързани с услугите, предоставяни от фармацевтичната едро.

НАДЕЖДНОСТ

В Lemimed Ltd, има над над 5000 кодове на разположение на фармацевтични продукти и ОТС продукти, които осигуряват пълно покритие на всички нужди аптеки.

НАШАТА ВИЗИЯ

Нашата визия е да се развива компанията в една от най-големите в предоставянето на фармацевтични услуги и продукти в България, заедно с създаване на информираност за нашата марка като синоним на качество и надеждност за партньори и работна сила.